На Международния ден на жената 8 март в Преди обед“

...
На Международния ден на жената 8 март в Преди обед“
Коментари Харесай

Истински професионалист! На 8 март Деси Стоянова се обърна към колегата си: Сбърках, признавам

На Международния ден на дамата 8 март в „ Преди обед “ по bTV ce случи нещо извънредно. Вместо да мине метър около празника, Деси Стоянова се извини публично на сътрудника си Петър Дочев за това, че не му се е доверила ден по-рано. Или по-точно не се извини, само че си призна, че е сбъркала.
В изданието на „ Преди обед “ ден преди женския празник, Дочев показа, че е подслушал диалог сред младежи за изкуство. При това не просто за изкуството въобще, а за щриха на великия испански художник Гоя.
Деси, която е извънредно скептична както към това, че учениците въобще знаят кой е Гоя, по този начин и към историите на Петър Дочев, съобщи непосредствено, че не има вяра нито дума от казаното. Категоричното й мнение обаче било разтърсено от нейна другарка, която реагирала и й напомнила, че има деца, които учат изкуство и в действителност се интересуват от техниките и уменията на старите майстори.
„ Ученици от художествената гимназия може и да разискват Гоя и Дюрер “, призна водещата, като освен това обърка ударението в името на немския ренесансов талант.
Признанието на Деси Стоянова е още една дребна крачка към синхрона с екранния си сътрудник, написа Vihrogon. След 11 години в компанията на Сашо Кадиев, тя по този начин и не може да свикне изцяло със идващия артист в професионалния си живот.
Зрителите пък, които бяха настроени срещу Петър Дочев първоначално, правят оценка неговото усърдие. Актьорът натрупа от ден на ден самочувствие като ефирен водещ и несъмнено се развива, като от време на време съумява да е и в действителност занимателен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР