На Лозан Панов му изтича мандата във Върховния административен съд.

...
На Лозан Панов му изтича мандата във Върховния административен съд.
Коментари Харесай

Иван Бакалов пред ФАКТИ: Борисов е като куклен актьор, който си разиграва едни фигурки

На Лозан Панов му изтича мандата във Върховния административен съд. И той ще продължи като арбитър, в случай че не го изберат за президент. Първо има ужасно доста претенденти за президент. Това е тип политическа атракция, в която се включват някакви хора, с цел да получават известност. И някакви хора си вършат реклама на името. В политиката това е значимо. Основните обаче кандидати- трима, които съставляват огромните политически сили, това са Радев, Герджиков и Панов. Зад Панов застана " Демократична България ". Трите партии във групировката поотделно също обявиха, че го поддържат. Човекът е правист, арбитър, със стаж, има всички учредения да се кандидатира. Лошото е, че може би тъкмо " Демократична България " трябваше да издигне Панов. По същия метод както останалите кандидати- Инициативен комитет и те да го поддържат.
С най-вече поддръжка обаче е президентът Радев. Зад него застанаха няколко партии- Има Такъв Народ, " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, другата протестна партия " Изправи се!БГ ", няколко дребни партии като АБВ и тази на Софиянски. Съответно Герджиков го поддържаха единствено ГЕРБ. При всички положения повече учредения да кажем,че е обединител, има Румен Радев. Герджиков излиза тъкмо с този коз: " Аз съм обединител, а той подвига пестник и т.н ". Това е много забавно да се проучва. Герджиков даде един образец, че Радев излязъл пред президентството и подкрепил протестиращите. Обаче имало и контра- митинг. Той действително беше от едни мутри и други там събрани. Сред тях се виждаха мутрите, които носеха плакати " Гешев е наслада ". И те бяха с татуирани мъртвешки глави на всякакви места.
Това сподели пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Иван Бакалов.

На Герджиков целият му предприемчив комитет е от гербаджии. Да ме простят, само че Харалан Александров, Румяна Коларова, Нидал Алгафари- няколко такива пропагандатори на ГЕРБ. Всичко, което приказват, като седнат в телевизионно студио, е това. Отделно има хора от ГЕРБ, като Радомир Чолаков- ръководителят на инициативния комитет, има общински консултант от ГЕРБ.В общи линии Герджиков не е някаква самостоятелна кандидатура, а си е очевиден претендент на ГЕРБ. И той атакува Радев основно по това: " Аз ги сплотявам ". Кого да сплоти? Това са приказките на Борисов. Той му е като аватар, както Гешев му е аватар. Борисов е като един куклен артист, който си разиграва едни фигурки. Гешев приказва вместо него, Герджиков приказва вместо него. Да се обединим, по метода на Борисов. Я елате пиленца при батко. Това е неговото обединяване. Ако си спомнят хората, когато Радев стана президент, и стартира да подлага на критика държавното управление. Или скоро по-късно. Целият напън на медиите беше да внушат на обществото, че ще настъпи парадайса, когато президентът се прегърне с Борисов. Но това е пътят на Борисов, това е обединяването на Борисов. Той желае да дърпа конците и да командва всички. Това е както върви из цяла България и се занимава с " Защо сте турили тука мантинелата ".
Целият ГЕРБ е като продължение себичността на Борисов и на неговото его. Него го нервира, че има някаква фигура, с по-голямо политическо доверие от него. И той не може да го преглътне. Цялата му политика е издигната върху това.
За Себастиан Курц- той е една стотна, от това, което прави Борисов. Него го упрекнаха, ще забележим какъв брой ще се потвърди. Курц на една стотна подаде оставка. Нашият е жесток наглец.
Те нападат Радев от две разнообразни страни. Герджиков споделя: " Ти не си обединител, аз съм обединител ". Панов споделя: " Ти не се опълчи задоволително на назначението на Гешев ".

Целият диалог може да наблюдавате във видеото:



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР