на лента Стиляна Николова получи невероятна изненада. Нейният брат Денис

...
на лента Стиляна Николова получи невероятна изненада. Нейният брат Денис
Коментари Харесай

Специална изненада зарадва европейската ни шампионка

на лента Стиляна Николова получи невероятна изненада. Нейният брат Денис и изпрати голям букет от бели рози със особено посвещение.

 Българка сграбчи европейска купа по художествена гимнастика и заплака от наслада (ВИДЕО) Българка сграбчи европейска купа по художествена гимнастика и заплака от наслада (ВИДЕО)
България завоюва цялостен комплект медали на финалите на обособените уреди при девойките на Европейското състезание по художествена гимнасти...
Златното ни момиче преливаше от благополучие!
Припомняме, че - златен, сребърен и бронзов, на финалите на обособените уреди при девойките на eвропейското състезание по художествена гимнастика в Киев (Украйна).
Стиляна Николова завоюва златно отличие на лента, откакто изигра ужасно комбиниране и получи оценка 21,550 точки. Тя стана и втора на финала на топка с 22,700 точки.
Това е първа европейска купа за България след 25-годишна пауза. За последно през 1995 година Теодора Александрова завоюва европейското злато в многобоя и във финала на обръч.
 Трогателно: Малките ни шампионки посветиха медалите си на лекарите (ВИДЕО) Трогателно: Малките ни шампионки посветиха медалите си на лекарите (ВИДЕО)
България завоюва цялостен комплект медали - златен, сребърен и бронзов, на финалите на обособените уреди при девойките на eвропейското първе...
Голямото достижение беше гарнирано и с покъртителен жест на дребните ни гимнастички.
Те посветиха триумфа си на лекарите, които не престават борбата с пандемията в страната ни. Вижте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР