На купонджийски живот по кръчмите се отдаде Наско Ментата, видя

...
На купонджийски живот по кръчмите се отдаде Наско Ментата, видя
Коментари Харесай

Наско Ментата обикаля чалготеките напук на пандемията

На купонджийски живот по кръчмите се отдаде Наско Ментата, видя HotArena!

Певецът, който остава в музикалната история с осъществяването си на " Шушана ", взема решение да му поотпусне края, защото му писва от безпределно продължаващата пандемия. Наско събира ударна мъжка компания и си резервира мрачно сепаре в столична чалготека. Но не остава дълго тайно, защото купонджиите са доста шумни и притеглят вниманието. Ментата и компания удрят постоянно тостове, канят си перкусионисти, които да им свирят на барабанчета, а знойни татуирани девойки танцуват до тяхната маса. Купонът е доста зрелищен, само че се оказва изцяло подобаващ.

Наско признава, че месеците наред стоене у дома стартират да му натежават и желае многообразие. Бавно се случва и връщането към броя участия преди COVID-19, тъй че изпълнителят има повечко свободно време. Затова взема решение да разпусне с празненство, на което, инцидентно или не, се оказва, че пее колежката му ДесиСлава. Певицата, поздравява персонално изпълнителя на " Шушана " и прави запаметяващо се присъединяване, като не стопира да танцува на сцената макар наедрялото си тяло.

" На народа прекомерно доста му се струпа това стоене у дома и най-после напрежението можеше да ескалира. Трябваше да почувства независимост. По себе си усетих, че не можеш безпределно дълго време да си стоиш у дома. Но разпоредбите би трябвало да се съблюдават, с цел да няма нови затруднения на обстановката ", разяснява преди време пред " България Днес " Наско Илиев, както е същинското име на Ментата.

" Всеки ден музикантите сме изправени пред финансови провокации на живот на свободна процедура, неуважението на хората, които считат, че би трябвало да имаме действителна работа, както и страха, че в никакъв случай няма да работим още веднъж. Музикантите са едни от най-мотивираните и смели хора на земята! Те понасят повече отхвърляния всеки ден, в сравнение с множеството хора за цялостен живот ", разказа тежката обстановка от време на време Ментата, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР