На кръгла маса се събраха психолози и арт-терапевти от различните

...
На кръгла маса се събраха психолози и арт-терапевти от различните
Коментари Харесай

Психолози и арт-терапевти изработиха инструменти за измерване на личностното развитие на деца

На кръгла маса се събраха психолози и арт-терапевти от другите обществени услуги на СОНИК СТАРТ вградовете Левски, Пловдив, Първомай, Карлово, Сливен, Драгоман и Балчик, фокусирани върху инструментите за премерване на личностното развиване на децата. Събитието се организира във Велинград.



Основната цел на кръглата маса бе да се разработят принадлежности и оценъчни карти, които да дават информация за личностното развиване на децата. Участниците имаха опцията да споделят своите знания, опит и способи, които да допринесат за основаването на цялостна и практична система за премерване на развиването на децата.

Арт-терапевтите предложиха креативен и изразителни способи за премерване на личностното развиване, като потребление на изкуството и играта като принадлежности. Психолозите допълниха със своите знания в региона на логиката на психиката и тестванията за премерване на разнообразни аспекти на личността.

Участниците в кръглата маса сполучливо създадоха оценъчни карти за детско развиване. Те съставляват скъп инструмент за премерване и оценка на личностното развиване на децата, което ще помогне на експертите да дават индивидуализирана поддръжка и благоприятни условия за развиване.

Тази кръгла маса съставлява забележителна стъпка в напредъка на сферата на логиката на психиката и арт-терапията, като основава нови принадлежности и подходи за подкрепяне на развиването на децата.

Мариана Дикова - Соник Старт
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР