На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир,

...
На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир,
Коментари Харесай

Падна десетата маска в „Маскираният певец“

На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир, феновете на NOVA узнаха самоличността на десетия облик в „ Маскираният артист “.

Талантливият артист и артист Владимир Михайлов смъкна загадъчната маска на Самураят пред изумените погледи на звездните детективи. Изпълнителят, прочут още като Денис Топал от сериала „ Братя “, се трансформира в една от огромните изненади в третия сезон на предаването. След следващото ослепително музикално осъществяване на песента Higher Power на Coldplay, Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха сигурни, че зад маската е артистът Славин Славчев. Всички те останаха без думи при появяването на Влади Михайлов, само че не скриха откровеното си удивление към неговото показване и съвършения асортимент на песни.
Снимка: Facebook/maskiraniatpevec  Падна десетата маска в „ Маскираният артист “ (ВИДЕО/СНИМКИ)

„ Уважаемо жури, аз съм ваш обожател. Водещите – Краси и Геро - са невероятни. Искам да изкажа голяма признателност към екипа, който е страховит – не спираха да ни обгрижват и да се вълнуват. Обичам ви, жестоки сте! Благодаря и на продуцентите за поканата. Радвам се, че изживях това премеждие и странствуване “, показа Влади Михайлов.



Единадесетият епизод на „ Маскираният артист “ още веднъж развълнува публиката с епични борби на останалите пет маски. Надпреварата стартира с музикален двубой сред Самураят, Носорогът и Гъбарко, а по-късно един против различен се изправиха Камъкът и Госпожицата. Тази вечер всяка от маските показа трима от обичаните си реализатори, които трябваше да насочат феновете и детективите в разгадаването им.
Снимка: Facebook/maskiraniatpevec  Падна десетата маска в „ Маскираният артист “ (ВИДЕО/СНИМКИ)

В шоуто се завърнаха две обичани маски от втория сезон – Ангелът и Макаронът. Начало на вечерта сложи красивият Ангел с извънредно нежната версия на „ We Are The World”, а под внушителния костюм се криеше певицата Дивна. В първи сезон на „ Маскираният артист “ тя бе в ролята на Пилето, а този път напълно заблуди Панела. Според звездните детективи ангелските криле бяха разперени от певиците Керана или Роберта.

„ Много ми е драго да бъда още веднъж тук в това отлично шоу, което оказва помощ на всеки да избяга от действителността. Напоследък тя не е доста цветна, само че това шоу става все по-хубаво, по-цветно и по-прекрасно “, призна Дивна за присъединяване си в предаването.

Актрисата и радиоводеща Богдана Трифонова изненада феновете под маската на Макаронът. „ Много ви благодаря! Най-хубавите дарове, които човек получава, са страстите и прекарванията. И аз довечера получих страховит подарък “, сподели тя за вълнуващото прекарване под маската. Дамите в Панела – Алекс Раева и Марта Вачкова, съумяха да я разпознаят, само че за AZIS и Владо Пенев тя остана цялостна мистерия.

Следващата седмица феновете ще станат очевидци на още впечатляващи борби в „ Маскираният артист “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР