На КПП-тата пред София вече се връщани хора, които са

...
На КПП-тата пред София вече се връщани хора, които са
Коментари Харесай

Властите мислят мерки срещу тарикатите, прибиращи се в София след празниците


На КПП-тата пред София към този момент се връщани хора, които са се пробвали да се приберат в столицата, съобщи вътрешният министър Младен Маринов, само че даде да се разбере, че въпреки всичко столичани ще бъдат пускани да се върнат, като на тези, които са излъгали при излизане в декларациите си, ще бъде формиран акт за административно нарушаване. На ден в София се попълнят към 80 000 заявления.

Какви тъкмо ограничения ще ползват управляващите, се взема решение в неделя на среща при премиера Бойко Борисов с присъединяване на Националния действен щаб за битка с ковид.

В четвъртък през нощта управляващите взеха решение да блокират София, забранявайки влизането и излизането от столицата. Причината беше, че хиляди хора не се вслушаха в настойчивите рекомендации на премиера и щаба да си останат вкъщи и да съблюдават ограничаващите ограничения против разппространението на ковид - те към този момент бяха напуснали с колите си в сряда и четвъртък, отправяйки се към провинцията за Великден. Властите се възмутиха, че множеството хора представяли погрешни заявления и че хиляди били върнати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР