На Коледа обаче реши да наруши традицията и най-сетне показа

...
На Коледа обаче реши да наруши традицията и най-сетне показа
Коментари Харесай

Ралица Паскалева показа бебето

На Коледа обаче реши да наруши традицията и най-накрая сподели лицето му на необятната публика. Вторият ѝ наследник се роди при започване на октомври и от този момент като че ли е зорко защитавана загадка. Кадрите, които публикуваше майка му в обществените мрежи, не споделяха кой знае какъв брой, тъй като постоянно бе прикрито личицето му.

На Коледа, наподобява, стават чудеса и Ралица най-сетне показа дребния, освен това в отлична компания. Бебокът е гушнат от батко си и напълно в духа на празника двамата се любуват на компанията си. Актрисата поздрави с Рождество Христово и зададе на всичките си почитатели здраве и благословение. Коментарите към фрагмента бяха безпределно позитивни, като хората ѝ отвръщаха напълно в духа на Коледа – с пожелания и очаквания за здраво здраве, отличен шанс и безконечен благодат.

По-големият наследник на двойката към този момент е добре прочут в Мрежата. Майка му няма терзания и постоянно демонстрира околните си. Преди Рождество пък и бебето, и Максим позираха, наконтени в алено, в компанията на баща си. Малкият обаче още веднъж бе в тил и личицето му по никакъв начин не се виждаше. Е, от тук насетне няма скрито-покрито и семейството може да се радва на празниците, без да обмисля добре фрагментите си в обществените мрежи.

Автор: ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР