На когото след ремонта не са му останали никакви рула

...
На когото след ремонта не са му останали никакви рула
Коментари Харесай

Имате остатъци от тапети? Ето 5 идеи за тяхната употреба!

На който след ремонта не са му останали никакви рула тапети, евентуално е същински късметлия.

Често купуваме тапети „ в запас “ за форсмажорни случаи и, несъмнено, за личното ни спокойствие. Но, както демонстрира практиката, спомагателните метри надалеч не винаги са оправдани – най-често те “лежат ” зад шкафа (или върху него) в продължение на доста години и събират прахуляк.

Някои хора имат достатъчно самоуверен дух и изхвърлят ненужните рула, а други оферират креативни идеи по какъв начин да употребяват остатъците.

Обновяване на мебелите

Не се изненадвайте – става известно, че благодарение на тапетите можете сполучливо да обновите мебелите си. Например, украсете масата, столовете и вътрешната стена на шкафовете. Вижте какво се получава на процедура:

Създаване на забавни принтове

А какво да кажем за декорирането на спалнята или стената на дневната с изпъкнали панели с ослепителен принт? Това решение наподобява впечатляващо:

Декоративно решение

Декорация на леглото, старите порти, рамките за фотоси – това не е цялостния лист на това, което можете да извършите със старите тапети.

Микс от цветове

Може би тази концепция в никакъв случай няма да излезе от мода. Факт е, че техниката пачуърк (комбинацията от разнообразни елементи в едно) дава доста реализации стига да имате богато въображение. Това наподобява е ужасно решение за остатъците от тапети!

Вижте още: Мозайка – забавна концепция за украса на великденските яйца

За всеки случай

Ако имате деца вкъщи или животни с изключително остри нокти, не бързайте да изхвърляте тапетите най-малко заради тази причина. Не е належащо да имате руло от същата сбирка – можете изцяло или отчасти да “премахнете ” тапетите от едната стена, като ги замените с изцяло разнообразни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР