на Клаудия Уинкълман Докато замъкът на предателите се чувства топъл

...
на Клаудия Уинкълман Докато замъкът на предателите се чувства топъл
Коментари Харесай

Зад кулисите на кръглата маса на предателите - зловеща музика, хладилна стая и `превключвател`

на Клаудия Уинкълман

Докато замъкът на предателите се усеща топъл и комфортен, стаята с кръглата маса е ледено студена и интензивна, съгласно някогашен участник.

Втората серия от шоуто на BBC се появи по екраните при започване на годината и феновете са въодушевени да видят кой ще завоюва паричната премия от £120 000. Но играчите стигат до финала единствено в случай че оцелеят след убийства и прогонвания. Именно по време на полемиките на кръглата маса състезателите споделят кой съгласно тях може да е изменник и избират кого да изгонят.

Това е най-напрегнатата част от деня и страстите постоянно са мощни, като обвиняванията летят наляво, надясно и в центъра. По малкия екран е драматизирано с напрегната музика, дълги паузи и стъпките на Клаудия Уинкълман – само че какво в действителност е да снимаш? Уилфред „ Уилф “ Уебстър, финалист в първия английски сериал, разкри всичко.

Той сподели на Mirror: „ Толкова е необичайно... това е просто стая с кръгла маса – нямам визия за какво е толкоз интензивна. Хареса ми палат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР