На извънредно заседание МС прие пакета от данъчни закони, които

...
На извънредно заседание МС прие пакета от данъчни закони, които
Коментари Харесай

МС прие пакета от данъчни закони

На изключително съвещание Министерски съвет одобри пакета от данъчни закони, които да бъдат изпратени към Народното събрание, тъй че още този четвъртък да бъдат прегледани в Комисията по бюджет и финанси ”. Това заяви финансовият министър Асен Василев.
 
Той напомни, че данъчните закони бяха оповестени за публично разискване в края на септември. След това са били взети поради няколко оферти.
 
„ След приемането на данъчните закони ще бъде закрепена изцяло и приходната част на бюджета и Народното събрание ще може да го одобри преди края на годината ”, сподели Василев.

Той разяснява и изборните резултати.

„ Хората съумяха да изберат кметове, които да работят за подобряването на техния град. В разнообразни градове това са представители на разнообразни политически сили. Политическа партия завоюва на балотаж в няколко основни града - София, Варна, Благоевград, Пазарджик. Това демонстрира, че една огромна част от българските градове са предпочели да трансформират досегашния си модел на ръководство ”, сподели Василев.

Той отговори и на Борисов, който сподели, че пакетът от данъчни закони е незнаен на неговата политическа групировка.
 
„ Пакетът от данъчни закони беше оповестен в края на септември. Един месец заставам на публично разискване. Редица организации - и работодателски, и синдикални, и браншови организации, подадоха оферти какво да се промени, по какъв начин да бъде променено, тъй че да подхожда на задачите, които са заложени. Има редица оферти от Националното съдружие на общините. Имаме много уравновесен пакет от данъчни закони. Разбира се, последната преценка по какъв начин да се промени е на Народното събрание ”, сподели Василев.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
По тематаКабинетът одобри промени в налозите
Източник: NOVA
пакет данъчни закони Министерски съвет .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР