На извънредно общо събрание на акционерите на Водоснабдяване и Канализация“

...
На извънредно общо събрание на акционерите на Водоснабдяване и Канализация“
Коментари Харесай

Извънредно! Уволниха управителя на „ВиК“ в Монтана Валери Иванов, младеж от Видин му сяда в стола

На изключително общо заседание на акционерите на „ Водоснабдяване и Канализация “ в Монтана, извършено през днешния ден в столицата, е освободен дългогодишният шеф Валери Иванов, научи организация BulNews.
До провеждането на конкурс сдружението ще се ръководи от Радослав Георгиев от Видин. Той е на 35 година На локалните избори преди месец е бил претендент за общински консултант от ДБ/Демократична България/.
Нито един от кметовете на 10-те общини в област Монтана, които са акционери във „ ВиК “ не е известен за провеждането на изключителното общо заседание. В него са взели участие единствено двамата представители на страната, които са дали своят вот освобождението на предходния и избора на сегашния шеф.
На последната сесия на общинския съвет в Монтана съветниците избраха ръководителя Иво Иванов да гласоподава  като представител на Община Монтана на постоянното присъствено съвещание на Общото заседание на Асоциация по „ ВиК “ на обособената територия, обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация " ООД. То е приело доклад за активността и доклад за осъществяване на бюджета на асоциация за 2022 година, както и бюджет и план на подробна капиталова стратегия за вложения в активи – „ ВиК “ системи и уреди за 2023 година
Държавата има мажоритарен пакет от 51%, тъй че гласът на общинския съвет не е решителен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР