На изборите са гласували около 2,6 милиона българи и нито

...
На изборите са гласували около 2,6 милиона българи и нито
Коментари Харесай

След напрежението между ПП-ДБ и ГЕРБ: Ще издържи ли редовният кабинет?

„ На изборите са дали своят вот към 2,6 милиона българи и нито един не е дал своя вот за държавно управление, което да бъде кадрувано от баща Петко и ръководено от Лена Бориславова. Това е проблем на Политическа партия, който те би трябвало да си решат вътре “, сподели политическият анализатор.Георги Харизанов.

Според него не може ПП-ДБ да упрекват ГЕРБ за нещо, което не съществува (б. р. съдружно споразумение). 

„ Политическа партия и Демократична България би трябвало да привикват – това ще е държанието на ГЕРБ-СДС в този парламент, те имат учредения, свои ползи и по този начин ще играят. Важната сглобка е по какъв начин се върви напред в правосъдната промяна. Ако станалият неуместен Гешев бъде заменен с различен комфортен Гешев, само че с друга фамилия, сглобката отива на кино. Това не зависи единствено от ГЕРБ. Висш съдебен съвет е в ръцете на Движение за права и свободи “, сподели журналистът Петко Георгиев.

По думите му проблемите в правосъдната система през последните 10-15 години са значително резултат на присъединяване на Движение за права и свободи в кадруването там.

Според него спорът в Украйна ще ескалира

Те разясниха и изказването на президента, в което той сподели, че постоянното държавно управление тласка България все по-близо до войната. 

„ Без всякакво подозрение всяка по-нататъшна ескалация ни бута и освен нас. Целият свят отива натам. Войната и геополитическата ориентировка на страна е значима, само че това напълно не изключва главните проблеми на обществото “, сподели социологът Кольо Колев.

Ще бъде разискван пътят на България в Шенген

Според Петко Георгиев позицията на президента по отношение на войната в Украйна е една от приичните „ сглобката “ сред ПП-ДБ и ГЕРБ да съществува и да не разрешават „ сформиране на държавно управление на Радев “.

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР