На ирландец, на когото е казано, че осемгодишната му дъщеря

...
На ирландец, на когото е казано, че осемгодишната му дъщеря
Коментари Харесай

Ирландско-израелско момиче, за което се опасяват, че е мъртво, „може да е заложник“

На ирландец, на който е казано, че осемгодишната му щерка е била убита от Хамас в Израел, към този момент е казано че може още да е жива.

Роденият в Дъблин Том Хенд в началото е бил осведомен, че Емили Хенд е измежду група хора, убити при нахлуване против кибуц на 7 октомври.

Ирландското посолство в Израел удостовери пред ирландския ефирен оператор RTÉ, че в този момент се счита, че Емили е била отвлечена, а не убита.

Служител от посолството сподели, че тестванията са посочили, че нейната ДНК не е открита измежду жертвите в кибуц Беери.

в неделя, Емили фамилията сподели, че израелските сили за защита в този момент считат, че има „ огромна възможност “ тя да е измежду хората, държани за заложници от Хамас в Газа. 'ери, на към три благи от Газа, когато Хамас стартира офанзивата си.

Повече от 100 души бяха убити в кибуца.

Те бяха измежду повече от 1400 израелци, убити от Хамас при офанзиви в Южен Израел.

Десетки други хора от кибуца са към момента липсват и се счита, че някои от тях може да са били отведени в Газа като заложници.

При последното броене израелските отбранителни сили споделиха, че 242 души са държани като заложници от Хамас.

Тази обява в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или пробвайте с различен браузър. Вижте истинското наличие в Twitter. BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Пропускане на обява в Twitter от Ирландското външно министерство

Разрешаване на наличие в Twitter? < /p>

Тази публикация съдържа наличие, предоставено от Twitter. Искаме вашето позволение, преди да се зареди нещо, защото те може да употребяват бисквитки и други технологии. Може да желаете да прочетете и преди да приемете. За да видите това наличие, изберете „ одобрявам и не преставам “.

Приемам и не преставам BBC не носи отговорност за наличието на външни уеб сайтове. Край на обява в Twitter от ирландското външно министерство

Дни след нападението Том Хенд даде прочувствено изявление за американския ефирен оператор CNN.

Той сподели, че Емили е отишла да остане в къщата на приятеля си в кибуца на 7 октомври и два дни по-късно израелските управляващи му споделиха, че считат, че е мъртва.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР