На Хънтър Байдън му трябваше много да се крие, за

...
На Хънтър Байдън му трябваше много да се крие, за
Коментари Харесай

Сривът на Хънтър Байдън в Конгреса, пропуканата реалност кара семейството му да изглежда като цирк

На Хънтър Байдън му трябваше доста да се крие, с цел да провали чуване на Надзорната комисия на Камарата на представителите, свикано, с цел да го държат в пренебрежение за това, че е излъгал призовка на Конгреса, закононарушение, което планува наказване от една година затвор и санкция от $100 000.

Но в случай че мислите за политиката като за безсмислено риалити шоу, спектакълът има съвършен смисъл в нарцистичната история на осъществявания с драми живот на първия наследник, в който неговият „ захарен брат “, холивудският юрист Кевин Морис, има документален филм екипажът го преследва из цялата страна.

В този роман появяването на Хънтър в засада пред неговите мъчители от Конгреса в сряда беше кинематографична кулминационна точка на предизвикателна бравада, в която неговият антигерой „ притежаваше “ Републиканската партия.

От възхитената усмивка на Морис можеше да се разбере, че всичко щеше да бъде планувано, защото членовете на републиканските комитети като Нанси Мейс изиграха своята роля, разказвай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР