На границата между живота и смъртта ще попадне един от

...
На границата между живота и смъртта ще попадне един от
Коментари Харесай

Нов лекар и опасност между живота и смъртта предстои в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

На границата сред живота и гибелта ще попадне един от основните герои в идните епизоди на „ Откраднат жвиот: Кръвни връзки “.

Събитията в болничното заведение ще ескалират и един от лекарите ще се сблъска с най-големия риск в живота си – кой е той и каква е повода за граничната обстановка, феновете ще научат в новите епизоди тази седмица, от 20:00 ч. по NOVA.

 Откраднат живот NOVA

Напрежението към разкритите кръвни връзки на лекар Табаков ще завладее лекар Огнянова , която ще стартира открита война с лекар Грънчарова . Отношенията им ще рефлектират върху останалите лекари, които няма да останат безучастни в историята и междуличностните връзки. Доктор Стилянова и доцент Захариев ще се изправят пред нови истини, които ще слагат на тестване връзката им.

Междувременно в Съдовото поделение ще се появи нов доктор , който ще разсъни подозренията на доцент Мазов и лекар Хинова за подмолната интервенция на професор Гочева . Влошеното здравословно положение на Евгения ще я предизвика да се запита дали не е време да се обади на Алекс и Калин и да потърси поддръжка от най-близките. Бъдещето на „ Св. Анастасия “ още веднъж ще бъде сложено на карта – до момента в който лекар Тасев приготвя документите за основна среща в Министерството, телефонно позвъняване ще промени обстановката за лекарския екип.

Кой от лекарите ще попадне в сериозна обстановка? Какво ще се случи със „ Св. Анастасия “? – феновете ще схванат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “.

 Откраднат живот NOVA

„ Откраднат живот: Кръвни връзки “ може да гледате от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Най-красивите книжарници в света, които би трябвало да посетите Щастливите девойки пътуват Най-красивите книжарници в света, които би трябвало да посетите  10 съвета за пътешестване, които ще ви спестят доста главоболия Щастливите девойки пътуват 10 съвета за пътешестване, които ще ви спестят доста главоболия  Бюджетно пътешестване до Копенхаген – какво и къде да забележим за без пари Щастливите девойки пътуват Бюджетно пътешестване до Копенхаген – какво и къде да забележим за без пари Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР