На голям брой Facebook потребители бе предложена съвсем реална сделка:

...
На голям брой Facebook потребители бе предложена съвсем реална сделка:
Коментари Харесай

Facebook потребителите искат над $1000 за деактивирането на акаунта за една година

На огромен брой Фейсбук консуматори бе препоръчана напълно действителна договорка: хората взеха действителни пари за прекъсване потреблението на най-голямата обществена мрежа.

Проведено бе проучване, в което специалисти и икономисти пресметнаха действителната цена на Фейсбук за нейните консуматори. Изследователите обявиха, че получените смисли демонстрират, до каква степен в действителност е скъпа обществената мрежа за другите консуматори, макар огромния негативизъм на Фейсбук, в това число приключването на персонални данни и фотоси.

Според учените, действителната цена не е сумата, която плащаш за нещо, а сумата, която считаш, че би трябвало да платиш. Именно това изследваха специалистите, като предложиха на Фейсбук потребителите сами да посочат сумата за отхвърли да употребяват Фейсбук. Сделката е действителна и хората получиха тези пари, единствено с цел да спрат да употребяват обществената мрежа. Почти всички запитани подписаха препоръчаните контракти.

Цената на отхвърли от потреблението на Фейсбук за един ден бе оценена приблизително на $4,17 . За три дни потребителите желаят приблизително $13,89, а за една седмица – $37. Най-интересна е междинната цена за отхвърли от Фейсбук за една година – тя варира от $1511 до $1908. Тук са дадени две цифри, тъй като второто се отнася за потребителите, които употребяват Фейсбук за връзка със своите работодатели, само че са подготвени да преминат към друга система.

Експериментът сподели, че Фейсбук е скъпа за своите консуматори и техният живот до известна степен зависи от обществената мрежа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР