На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е

...
На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е
Коментари Харесай

Бивша на Зверев с тежко обвинение към тенис звездата

На немската тенис звезда Александър Зверев май ще му е мъчно да се концентрира върху изявите си на корта в последните седмици от сезона, макар че неотдавна завоюва две следващи трофеи в Кьолн. След като някогашната му другарка Бренда Патеа разгласи, че е бременна от тенисиста, друга негова екс половинка - Олга Шарипова, направи още по-шокиращо разобличаване и упрекна международния №7 в домашно принуждение.

Рускинята излезе с обява в Instagram, която сигурно няма да се отрази по никакъв начин добре на имиджа на Саша Зверев. " БИЛИ СА МЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА ", написа Шарипова в обществената мрежа. Тя твърди, че е била жертва на домашно принуждение и че не става въпрос за индивидуален случай. Тя описа по какъв начин първият път е бил при започване на връзките й със Зверев. Тогава той е блъснал мощно главата й в стената и тя е паднала на пода.



Пред съветския уебсайт Чемпионат.com Шарипова разкри още детайлности за сложните си връзки с 23-годишния немец. Тя твърди, че при една от кавгите им той се е опитал да я души с възглавница и е извил ръцете й. През август предходната година нещата са ескалирали и Шарипова съществено се е страхувала за живота си.

View this post on Instagram
on Oct 28, 2020 at 10:00am PDT

Новината за другата му някогашна другарка, която чака дете от него, пък Шарипова разяснява по този метод: " Отдавна желаех да опиша за това. Съвпадение е, че в един ден две негови някогашни девойки вършат гръмки изказвания. Бумерангът се върна при него точно през днешния ден. Хората би трябвало да носят отговорност за всяко свое деяние, било то дете или принуждение ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР