На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е

На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е ...

Бивша на Зверев с тежко обвинение към тенис звездата.

На германската тенис звезда Александър Зверев май ще му е трудно да се концентрира върху изявите си на корта в последните седмици от сезона, въпреки че наскоро спечели две поредни титли в Кьолн. След като бившата му приятелка Бренда Патеа обяви, че е бременна от тенисиста, друга негова екс половинка - Олга Шарипова, направи още по-шокиращо разкритие и обвини световния №7 в домашно насилие. 

Рускинята излезе с публикация в Instagram, която със сигурност няма да се отрази никак добре на имиджа на Саша Зверев. "БИЛИ СА МЕ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧА", написа Шарипова в социалната мрежа. Тя твърди, че е била жертва на домашно насилие и че не става въпрос за единичен случай. Тя разказа как първият път е бил в началото на отношенията й със Зверев. Тогава той е ударил силно главата й в стената и тя е паднала на пода. Пред руския сайт Чемпионат.com Шарипова разкри още подробности за трудните си отношения с 23-годишния германец. Тя твърди, че при една от караниците им той се е опитал да я души с възглавница и е извил ръцете й. През август миналата година нещата са ескалирали и Шарипова сериозно се е страхувала за живота си. 

View this post on Instagram
on Oct 28, 2020 at 10:00am PDT

Новината за другата му бивша приятелка, която чака дете от него, пък Шарипова коментира по този начин: "Отдавна исках да разкажа за това. Съвпадение е, че в един ден две негови бивши момичета правят гръмки изявления. Бумерангът се върна при него именно днес. Хората трябва да носят отговорност за всяко свое действие, било то дете или насилие".

Източник: sportal.bg