На Гергьовден, в Деня на храбростта и армията, поздравявам всички

...
На Гергьовден, в Деня на храбростта и армията, поздравявам всички
Коментари Харесай

Манолова : Някои политически мъже треперят от истината

На Гергьовден, в Деня на храбростта и армията, приветствам всички смели мъже и дами на България, всички с името Георги, всички с героизъм, подготвени да служат на отечеството ни - в армията или отвън нея. Поздравям тези, решили се да се борят за истината. Подкрепям всички изправили гръбнак, избрали смелостта пред малодушието. Това написа в своя профил във " Facebook " ръководителят на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! " Мая Манолова,  написа Евроком.

" Пред гибелта предците ни не са трепвали, с цел да запазят бойните флагове и земята ни. Да почетем паметта им - знайни и незнайни герои на България! И да помним, че ни гледат.Днес някои политически мъже треперят от доста по-безопасни срещи, като да вземем за пример срещата с истината.Добре, че за знамената светини през днешния ден не дават отговор тези подправени " герои ".Добре, че народът отсява малодушието на главатарите от доблестта на елементарния човек.

Добре, че народът не свежда чело пред вождове, а единствено пред паметта на същинските си герои. Да живее народът на България!Честит празник, български воини! Честит празник, българи юнаци! Търсете истината, изключително когато не е красива, не я премълчавайте - достойнството на нацията се пази с смелост. Изправете се! ", написа още тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР