На Герена си отдъхнаха вчера. Травмата на Николай Михайлов се

...
На Герена си отдъхнаха вчера. Травмата на Николай Михайлов се
Коментари Харесай

Николай Михайлов вероятно ще пази срещу ЦСКА

На " Герена " си отдъхнаха през вчерашния ден. Травмата на Николай Михайлов се оказа по-лека от предстоящото. Нациналът напусна с кола за спешна помощ " Герена ", а " сините " се притесняваха от съществени проблеми.
 Левски се включи във значима мрежа
Левски се включи във значима мрежа

Там тимовете могат и дават поръчки за футболистите, които търсят и действителните параметри, които оферират като заплата

Николай Михайлов се е отървал единствено с натъртвания. Той остава под наблюдаване, само че се чака да се възвърне още за дербито с ЦСКА в неделя точно на Цветница, написа " Мач Телеграф ". " Сините " ще започват етапа на плейофите в шампионата с борба против " алените ", откакто Славия още в петък развя бялото знаме и борба за петото място в Първата шестица нямаше. До този миг Ники има 12 сухи мрежи и е номер 1 по този индикатор в шампионата.

Така той ще пропусне единствено гостуването на Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България. Но това щеше да се случи и без влизането на Сердюк. Просто Станимир Стоилов още от старта в тази конкуренция разгласи, че там ще пази Пламен Андреев, с цел да натрупа опит.

Независимо от противниците и етапа, която ще доближат " сините ". За похлупак той носи и капитанската лента в Разград, откакто Мъри разгласи, че само вратарите ще бъдат с нея.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР