На Галена, за жалост, май ще й стане навик да

...
На Галена, за жалост, май ще й стане навик да
Коментари Харесай

Галена пак закъса със здравето, колабирала заради инжекциите за отслабване

На Галена, за жал, май ще й стане табиет да анулира участия . Мама Ураган си взе непланувана отмора предходната седмица, вместо да извива глас и тяло в известните клубове, за които бе поела ангажимент. Причините отново са здравословни, само че както и преди, хитовата певица отхвърли да влиза в елементи какво тъкмо неразположение я е налегнало. Сигурно по тази причина и следващата спонтанна почивка на звездата укрепи слуховете, че е обвързвана с инжекциите за намаляване, за които се приказва, че употребява към този момент от много време.
„ Поради здравословни аргументи се наложи да анулира присъединяване си и в столичен клуб. Извинявам се на всички ”, разгласи Галена предходната седмица, когато анулира и изявата си в пловдивска дискотека, в която след това стана ясно, че са я заместили Камелия и Деси Слава.

Малко откакто провокира възобновяване на полемиката за отслабването си с инжекции, Галена стартира да разгласява в обществените мрежи фрагменти от фотосесия, осъществена в Съединени американски щати. Мама Ураган обаче не издаде дали фотосите са настоящи или са снимани преди време и просто в този момент ги разгласява. Така че другояче стилните снимки не стопираха мненията. Още повече, че до момента Галена в никакъв случай не се е изказвала по въпроса с инжекциите за диабетици, на които съгласно слуховете дължи отслабването си. Смята се, че таман, ползвайки се от новата мода за вталяване в родния шоубизнес, певицата смъкна скоростно няколко кг и сега е толкоз слаба, че талията й е като на кукла Барби, писа Уикенд.

На метода се приписват някои странични резултати, както и много опасности за здравето. Тъкмо те тормозят почитателите на Галена. Затова нищо чудно, че през лятото на предходната година, когато певицата сякаш бе в най-слабия си интервал и изненадващо анулира няколко участия, в сектора незабавно се заприказва, че повода е пристъп. Тогава изпълнителката на „ Къде беше ти ” отново не разяснява притеснителните клюки. В редките случаи, когато е говорила за анулиране на свои изяви, Галена е посочвала като причина изтощеност, което не било изненада, поради претрупаната й стратегия. Е, въпреки всичко не е единствената в сектора с такава. Така че и това пояснение не успокоява почитателите й. И поради доста задължения перидиочно да се постанова да анулира изяви, заради „ здравословни аргументи ”, Галена очевидно не счита да внася промени. През май хитовата певица отново ще пее съвсем всяка вечер, освен това в разнообразни краища на страна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР