На фона на всеобщата и катастрофална развала на държавата, Главната

...
На фона на всеобщата и катастрофална развала на държавата, Главната
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Срутището България с всичка сила лети към тресавището България

На фона на всеобщата и пагубна разруха на страната, Главната Мутра на Републиката (ГМР) от дълго време е напуснала границите на личния си самоконтрол, в случай че въобще в миналото е имал това фундаментално човешко качество. Инспекциите - тази грандиозна демонстрация на патологичния Му цинизъм нямат прекъсване! Няма събота, няма неделя, няма празници, няма делници!
Инспектира, инспектира, инспектира! Бръмчи с джипа, вози куфара Нанков! И мисирки няма! Една Севда стига! За целия български народ!

" Премиерът Бойко Борисов е на следващата си обиколка в страната ", разправят медиите и не престават да популяризират отровните неистини на ГМР. " Над 6 милиарда повече растеж на разноските за пенсии и заплати в обществения бранш регистрира Борисов за последните 4 години от ръководството. Той е придружаван от министъра на финансите Кирил Ананиев и заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков в Ямбол. По време на ревизия в пречиствателна станция в региона те обсъждаха пътни и инфраструктурни планове в района и направените обществени разноски в страната. "

Няма граници за безумието! Пещерният макиавелизъм на ГМР е колосален. А е задоволително Севда да надзърне в интернет, да прегледа загавията на вестниците и да каже на началника си, че незабавно би трябвало да се прегледа. Дори оставката му към този момент няма значение. Срутището България с всичка мощ лети към тресавището България.

Любо Кольовски

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР