На фона на трудната за всички година добрите новини предизвикват

...
На фона на трудната за всички година добрите новини предизвикват
Коментари Харесай

Голямото щастие на Пипа Мидълтън

На фона на сложната за всички година положителните вести провокират същинска наслада у всички, освен у нас.
 Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт Мидълтън, по бански 11 седмици след раждането
Пипа Мидълтън е секси мамче

Сестрата на Кейт Мидълтън по бански

Сега мотив за позитивни страсти стана Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кембридж, Катрин. Тя и брачният партньор й Джеймс Матюс чакат второто си дете.

" Пипа и брачният партньор й Джеймс са извънредно разчувствани. Това е фантастична новина на фона на миналата сложна година. Цялото семейство е във екстаз ", сподели непосредствен до семейството източник, представен от Page Six.

Засега не се разкриват повече детайлности към бременността на красивата сестра на Кейт. Но всички са радостни, че принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот ще си имат още едно братовчедче.

37-годишната Пипа Мидълтън и 45-годишният финансист Джеймс Матюс се ожениха през 2017 година, а синът им Артър се роди през октомври 2018 година

Говори се, че двойката е напът да закупи имението Bucklebury Farm Park в Бъркшир, което е в близост от вкъщи на семейство Мидълтън.
 Пипа Мидълтън, Каръл Мидълтън и коледната им почивка на Карибите
Пипа Мидълтън по бански за празниците

Колко е секси сестрата на Кейт

За никого не е загадка, че всички в фамилията Мидълтън - родителите Каръл и Майкъл, и трите им деца - Кейт, Пипа и Джеймс - са извънредно близки. Заради строги ограничавания в страната, които COVID-19 наложи, семейството най-вероятно няма да посрещне дружно празниците, написа изданието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР