На фона на многото обвинения в непристойно поведение и създадена

...
На фона на многото обвинения в непристойно поведение и създадена
Коментари Харесай

Марая Кери споделя за трудно общуване с Елън Дедженеръс - slava.bg

На фона на многото обвинявания в непочтено държание и основана токсична среда в шоуто на Елан ДеДженерис, звездата продължи да чува упреци, отправени към нея, заради неразбираемо изявление с една или друга звезда.

Наскоро фенове разясняват нейн диалог с певицата Марая Кери от 2008 година Тогава имало клюки, че Кери е бременна и с цел да разбере дали е по този начин, телевизионната водеща й предлага чаша шампанско.

„ Всичко, което мога да кажа, е, че по това време ми беше извънредно неловко. И в действителност ми беше мъчно да се оправя с последствията - сподели Кери в ново изявление за Vulture. - Не бях подготвена да приказвам за това, тъй като имах импровизиран аборт. Не желая да посипвам сол върху раната, само че не бях удовлетворена от тази обстановка. "

Изпълнителката описа, че е изгубила дете две години откакто към този момент е била бременна с близнаците Монро и Морокан. Само брачният партньор й Ник Кенън и непосредствен другар са знаели за първата бременност на Марая по това време, тъй че новината за импровизиран аборт е бил безспорна изненада за нейните почитатели.
„ Би било отлично, в случай че в тези моменти се прояви съчувствие”, добави певицата.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР