На една майка е казано, че може да й остават

...
На една майка е казано, че може да й остават
Коментари Харесай

35-годишната майка научава, че й остават само няколко седмици живот, след като кашлицата се превърна в опустошителна диагноза

На една майка е казано, че може да й остават единствено седмици живот - откакто упоритата й кашлица се оказа симптом на рак.

35-годишната Джоан Кели получи опустошителната диагноза на Разпети петък след обстойни проучвания в болничното заведение. Нейният второстепенен рак на костите – рак, който е почнал в друга част на тялото и се е популяризирал в костите посредством кръвообращението или лимфните възли – е терминален и може да убие Джоан в границите на седмици.

Сестрата в детската градина е била възнамерява сватбата си с Крис Райт, неин сътрудник от 12 години, само че фамилията от Бъри, Голям Манчестър, в този момент е разтърсено от откритието. 13-годишната щерка на Джоан Миа сподели: „ Мама е толкоз зле, че няма да може да завоюва тази борба. “

Джоан имаше кашлица и болки в цялото тяло и след няколко пътувания до нейният доктор, беше призната в болница Феърфийлд в Бъри и имаше спомагателни проби в болница Роял Олдам.

Сестрата на Крис, Луиз Блекмор, на 43, сподели: „ Те (Крис и Джоан) бяха основани ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР