На Доналд Тръмп е забранено да прави пренебрежителни изявления относно

...
На Доналд Тръмп е забранено да прави пренебрежителни изявления относно
Коментари Харесай

На Доналд Тръмп е издадена заповед за заглушаване по делото за „мълчаливи пари“ в Ню Йорк

На Доналд Тръмп е неразрешено да прави пренебрежителни изказвания по отношение на евентуални очевидци, правосъдни заседатели или прокурори в идния му развой за „ безмълвни пари “, откакто арбитър постанови постовете на някогашния президент на Съединени американски щати биха могли да торпилират случая.

Заповедта пристигна единствено часове откакто Тръмп атакува Хуан Мърчан, съдията от Манхатън, който следи делото, в обява в обществените медии, наричайки го „ същински и одобрен мразец на Тръмп, който страда от доста сериозен случай на синдром на разстройство на Тръмп “, и намеквайки, че щерка му е била действен служащ на Демократическата партия.

В решението си Мърчан сподели, че е проучил изказванията, направени от Тръмп по отношение на другите случаи, пред които е изправен, и ги откри за „ заплашителни, провокаторски [и] очернящи ”.

„ Целите на изказванията му варираха от локални и федерални чиновници, правосъдни и правосъдни чиновници, прокурори и чиновници, назначени за делата, и частни лица, в това число съдебн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР