На дневен ред в момента не се обсъжда ротацията. Това

...
На дневен ред в момента не се обсъжда ротацията. Това
Коментари Харесай

Социалният министър разкри обсъждат ли ротацията в кабинета

" На дневен ред сега не се разисква ротацията. Това е решение на политическите среди в България ", сподели министърът на труда и обществената политика в ефира на Нова телевизия. 

  " В момента в Министерски съвет всички сътрудници сме извънредно мобилизирани да реализираме задачите в управрленската стратегия. Ние наваксваме доста забавени процеси ", разяснява министърът.

Тя добави, че нейният фокус не е да остане министър, а да си свърши работата. " Искаме да възстановим репутацията на обществената система и доверието в нея, както и да вдигнем успеваемостта на всички обществени заплащания ", съобщи Шалапатова.

" Статистиката за предходната година е, че в средномесечен диапазон към 7300 лица бежанци са били на пазара на труда. Те са работили на трудов контракт. В летните интервали сътрудниците от организацията по заетостта регистрират нарастване ", сподели тя. По думите й те са главно от Украйна, защото броят на бежанците от други страни, е извънредно дребен.

Шалапатова коменира и казусът с детето, което в продължение на месеци е живяло в курник. Тя увери, че детето е в положително психологично положение. " Няма поведенчески проблеми. Училището е свършило извънредно добра работа с приемането на детето и с неговата акомодация в учебната среда ", уточни министърът.
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР