На днешния ден, когато ирландската певица Долорес О’Риърдън щеше да

...
На днешния ден, когато ирландската певица Долорес О’Риърдън щеше да
Коментари Харесай

Смъртта на Долорес О’Риърдън от “The Cranberries” е била „трагичен инцидент“

На днешния ден, когато ирландската певица Долорес О’Риърдън щеше да навърши 47 години, беше изяснена повода за гибелта ѝ.

Вокалистката на “The Cranberries” беше открита мъртва в хотелската си стая на 15 януари, а през днешния ден следователите оповестиха публично: „ Няма доказателства, че това е нещо друго от трагичен случай. Не е имало предумишленост, наподобява само като драматичен случай. “

 Долорес

В хотелската стая на певицата са открити няколко празни бутилки алкохол, както и опаковки от медикаменти, само че токсикологичните проучвания демонстрират, че количеството на медикаментите, намерено в кръвта на изпълнителката, не е превишавало предписаното .

Съдът разгласи още, че по Долорес не са открити следи от принуждение или самонараняване . Певицата се е свързала с румсървис към среднощ, а в 3 ч. през нощта е разговаряла по телефона със своята майка.

По-късно на сутринта изпълнителката е открита във ваната на хотелската си стая, а гибелта ѝ е доказана в 9:16 ч.

 Долорес

От следствието става още ясно, че Долорес О’Риърдън е страдала от биполярно разстройство, само че се е повлияла добре от лекуването макар предходно периодично повтаряне на интервали на корист с алкохол и трезвеност.

Дни преди гибелта си през януари певицата е говорила със своя психиатър, съгласно който е била в положително въодушевление. През януари Долорес е правила нови записи с “The Cranberries” в Лондон.

 Долорес Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР