На днешната дата е родена една от най-красивите и известни

...
На днешната дата е родена една от най-красивите и известни
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Сексапилната Анджелина Джоли на 45

На днешната дата е родена една от най-красивите и известни дами в света – Анджелина Джоли.

Нейните кино функции през годините я трансфораха в една от иконите на модерното кино, само че сагите в персоналния ѝ живот.

Днес ви споделяме 7 неща, които евентуално не знаете за Джоли.

1. Джоли е щерка на американския артист Джон Войт и френската актриса Маршелин Бертран, които се развеждат, когато Анджелина е била едвам на една годинка. 

Виж още:

2. Звездата на американското кино стартира своята кариера като модел още на 14-годишна възраст, главно в Лос Анджелис, Ню Йорк и Лондон 

3. В интервала 1997 – 2000 година прави огромния си пробив в киното с филми като " Джия ", " Колекционерът ", " Луди години " и " Да изчезнеш за 60 секунди ". 

Виж още:

4. На 28 март 1996 година се омъжва за английския артист Джони Лий Милър, с който се среща по време на фотосите на кино лентата " Хакери ". Развеждат се три години по-късно. А през 2000 година се омъжва за артиста Били Боб Торнтон, с който се развеждат през 2003 година

5. От 2004 година живее с колегата си от " Господин и госпожа Смит " Брад Пит, от който на 27 май 2006 година ражда момиченце - Шайло Нувел. На 12 юли 2008 година дава живот и на близнаците Вивиан-Маршелин и Нокс-Леон. 

6. Другите деца на двойката са осиновени и всички носят семейството Джоли-Пит: Мадокс Чиван (р. на 5 август 2001 година в Камбоджа), Захара Марли (род. на 8 януари 2005 година в Етиопия и Пакс Тиен (р. на 29 ноември 2003 година във Виетнам). След двегодишен брак, през септември 2016 година, Бранджелина, както всички назоваха двойката, се разделиха.

7. Анджелина Джоли е носителка на две награди „ Оскар “, един от които е от 2013 година за благотворителната си активност. 

Виж още:

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР