На депутатите им е нужна бележка за пълнолетие и тест

...
На депутатите им е нужна бележка за пълнолетие и тест
Коментари Харесай

Щом и Червен Кольо обвини четворната коалиция в хаос, значи ситуацията е наистина зле

" На депутатите им е нужна записка за пълноправие и тест за инфантилност. Те се занимават със себе си и с правенето на усещане. Властта излъчва безпорядък, сякаш са без център за взимане на решения. Отсъства разговор посред им, както и с обществото ". Това съобщи социологът Кольо Колев за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Според него единствено Движение за права и свободи могат да бъдат откроени, тъй като държанието им е най-нормално. " ГЕРБ си играе тяхната игра - да оставим жабата да се свари на муден огън и да ги гледаме в профил. Те осъзнават, че е прекомерно рано за реабилитация в чисто имиджово отношение. Искат хората да си кажат след време, че при ГЕРБ е било по-добре ", счита той.

По думите му има тотално обезличаване и обезценяване на политическия хайлайф. " Изборите ще бъдат белязани с още по-ниска изборна интензивност. Вотът няма да дава легитимност на бъдещото ръководство. Хората не виждат реализация на упованията си. Парламентът влиза в мощен дисонанс с публичните настроения ", уточни Колев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР