На далечен и екзотичен воаяж е изпратил Цветан Цветанов две

...
На далечен и екзотичен воаяж е изпратил Цветан Цветанов две
Коментари Харесай

Дъщерите на Цветанов тънат в лукс в Занзибар (ГАЛЕРИЯ)

На отдалечен и другоземен воаяж е изпратил Цветан Цветанов две от дъщерите си, написа Ретро. Средната и най-малката от трите наследнички на някогашния втори в ГЕРБ се къпят в разкош в един от най-скъпите ризорти на остров Занзибар. Василена и по-малката ѝ сестра София са на екскурзия дружно със сватовете на Цветанов.

От няколко години насам студентката Василена е щастливо влюбена в своя другар Ростислав. Връзката им е толкоз сериозна, че двамата постоянно пътешестват с неговите родители по света. И в Занзибар те още веднъж са в тяхната компания, като този път са взели и по-малката сестричка на Василена, която е към момента ученичка в столично школо. Вероятно самият Цветанов и жена му Десислава не са разполагали с задоволително време, с цел да заминат на отмора до отдалечената дестинация дружно с тях. Островът се намира посред Индийския океан и е извънредно известна точка за отдих измежду заможните българи през зимата, когато там температурите са от порядъка на 30-35 градуса.

Щерките на Цветанов и фамилията на кандидат-зетя му са отседнали в фамозния хотел „ Резиденс “, който се намира на самия бряг на океана, обкръжен от екзотични палмови гори и разполагащ с частен плаж. Той се състои от десетки първокласни вили с изящен аспект, а цените на нощувките сега стартират от 1400 лв. за двама на нощ и стигат до 2700 лв.. През февруари и март в Занзибар е пик на туристическия сезон, по тази причина е и най-скъпият интервал за престой там.

Наследничките на някогашния вътрешен министър на драго сърце демонстрират фотоси в обществените мрежи от разточителната им почивка.

1 of 5

Само най-голямата им сестра Гергана не е съумяла да замине дружно с тях, защото от години живее в Америка, където приключи магистратура, а сега работи като анализатор към Организация на обединените нации против солидно възнаграждение и се е открила трайно в Ню Йорк.

На междинната си дъщеря Василена Цветанов също е подсигурил обучение на международно равнище. От 2021 година насам тя е студентка във Виенския стопански университет, който е измежду най-елитните в Европа и е класиран на 37-о място по авторитет в международен мащаб. В столицата на Австрия тя живее дружно със своя любим Ростислав, с който са двойка от възпитаници и мислели съществено за женитба, само че едвам откакто се дипломират.
Очевидно семейство Цветанови са в отлични връзки с родителите на кандидат-зетя, щом са пуснали щерките им да пътуват дружно с тях на близо 11 хиляди километра от България. Те постоянно са забелязвани да гостуват и в фамилното жилище на Цветанов – прословутия му мезонет с частен асансьор, с който той се снабди през 2018 година в новопостроена бутикова постройка на „ Артекс “ в столичния квартал „ Изток “.

Още от Лайфстайл

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР