На Черната стена в градинката на НДК в София депутатите

...
На Черната стена в градинката на НДК в София депутатите
Коментари Харесай

На Черната стена в София СДС почетоха паметта на жертвите на комунизма

На Черната стена в градинката на НДК в София депутатите от Съюз на демократичните сили и седесари уважиха паметта на жертвите на комунизма
Цветя сервираха ръководителят на Съюз на демократичните сили и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС Румен Христов, зам.-председателят на партията Миглена Горанова, народните представители на Съюз на демократичните сили в ПГ на ГЕРБ-СДС Медиха Хамза, Йордан Кръстанов, Драгомир Драганов, Петър Николов, Димитър Николов, ръководителят на СДС-София и общински консултант Антон Койчев и седесари от София.

По-рано денем от трибуната на Народното събрание ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов прочете декларация на ГЕРБ -СДС във връзка 1 февруари – ден на благодарност и респект към жертвите на комунистическия режим. В нея се споделя:

" През всички 34 години на прехода БКП/БСП не се извини и не се разкая за зверствата на комунизма, за лагерите на гибелта, за погубените животи и ориси, за срамния „ Възродителен “ развой "

" 1 февруари е Ден на благодарност и респект към жертвите на комунистическия режим. На този ден през 1945 година по този начин нареченият „ Народен “ съд осъжда на гибел трима регенти, шестдесет и седем депутати, министри, генерали, полковници и общественици. Присъдите са изпълнени същия ден и цветът на нацията е безмилостно избит! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР