На британците, които се отправят към Леголенд, Thorpe Park и

...
На британците, които се отправят към Леголенд, Thorpe Park и
Коментари Харесай

Legoland и Thorpe Park ще въведат нови цени в стил „авиокомпания“ за посетители

На британците, които се насочат към Леголенд, Thorpe Park и Мадам Тюсо, ще бъдат препоръчани гъвкави варианти за ценообразуване, тъкмо както на самолетните компании и хотелите, тематичните паркове “, разкри притежателят.

Merlin Entertainments предлага „ динамично “ ценообразуване, което може да варира според от времето на годината, с по-високи разноски през натоварените интервали и по-ниски цени през по-спокойните месеци. Според основния изпълнителен шеф на Merlin, Скот О'Нийл, системата за динамично ценообразуване е била сполучлива в ръководството на тълпите и подобряването на удовлетвореността на клиентите.

Като оферират отстъпки в ненатоварените часове, парковете целят да създадат атракциите по-достъпни и налични за всеки. О'Нийл го съпостави с „ щастливите часове “, предлагани от питейни заведения и заведения за хранене, както и със сезонните цени за хотели и самолетни компании.

Той сподели пред осведомителната организация PA: „ Имахме го през 2023 година и имахме най-високите резултати за задоволеност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР