На брифинга се изказаха тези страшни хора Кирил Петков и

...
На брифинга се изказаха тези страшни хора Кирил Петков и
Коментари Харесай

Слави Трифонов за ПП-ДБ: Има нещо много по-страшно от това да си зъл - това да си глупав

" На брифинга се изрекоха тези страшни хора Кирил Петков и Христо Иванов. Аз персонално доста се изплаших и разбрах, че има нещо доста по-страшно от това да си злобен - това да си малоумен ", това написа в своя фейсбук профил водачът на " ИТН " Слави Трифонов във връзка брифинга на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " по рано през днешния ден, на който оповестиха, че няма да влязат в пленарната зала. 

 

До решението им се стигна откакто сутринта ПП-ДБ се ядосаха на сътрудниците си от ГЕРБ, че чрез скрити болшинства вкарали в дневния ред приемането на правила за избор на шефове на Българска народна банка, Сметната палата и здравната каса.

 

" Управляващата коалиция Политическа партия и Демократична България дадоха брифинг в Парламента, на който оповестиха, че няма да влязат в пленарна зала, тъй като нещо не били удовлетворени от съдружния си сътрудник ГЕРБ-СДС. И звучаха заплашително. Това е все едно да плашиш комшиите, че няма да се прибереш у вас. Аз не съм чувал ръководеща партия по света да не желае да влиза в Народното събрание ", написа още Трифонов. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР