На брифинг в Министерски съвет премиерът Николай Денков обяви, че

...
На брифинг в Министерски съвет премиерът Николай Денков обяви, че
Коментари Харесай

Денков вдига кръвното от хранилка на Лукойл“, започва дела

На брифинг в Министерски съвет министър председателят Николай Денков разгласи, че ще заведе дело поради обвиняванията, че държавното управление е " на хранилка " в " Лукойл ".

В последните няколко дни слушам приписани на мен думи, които в никакъв случай не съм казвал. Това, което ясно съм споделил, е, че до края на годината " Лукойл " са поели явен ангажимент да платят всички налози, които се поставят по нашето законодателство и да не се пробват да ги отсрочват, защото имаше такива благоприятни условия. Никога не съм казвал суми, които бяха стартирани от други участници в тази среща. Така че огромна част от информацията, която беше предоставена от други лица, е по-скоро дезинформация. Съжалявам да го кажа, знам че има упования, само че държавното управление и аз персонално би трябвало да съблюдаваме законите. " Лукойл " пое ангажимент да извърши закона, какъвто е сега. Това, че някой е направил калпави закони, не значи, че ние би трябвало да нарушим закона, с цел да осъществим нечии стремежи. Трябва да се съблюдават законите, съобщи Денков.

По отношение на приказките за хранилки и други много по-конкретни обвинявания отговорът е явен - завеждам дело против хората, които настояват такива неща, заяви министър-председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР