На Бойко Борисов трябва да му забранят да говори по

...
На Бойко Борисов трябва да му забранят да говори по
Коментари Харесай

Главните паникьори на републиката и съсипващите сигнали към бизнеса

На Бойко Борисов би трябвало да му забранят да приказва по тематики, които не схваща. Демек за всичко, с изключение на пожарна. Оня ден споделил, че бюджетът към този момент е от 1.5 млрд остатък на 3.5 млрд недостиг. Тоест, изхарчени са 5 милиарда за има -няма една седмица.

Това не е правилно и бърза информация в Българска народна банка го демонстрира. Най-вероятно е прогноза за недостиг към края на 2020 година. Само че изречено от такава висша инстанция, основава суматоха, че ситуацията е отвън надзор, краде се като за международно, тези 5 милиарда след месец ще са 20 милиарда и страната ще банкрутира.

Доверието във властта се срутва.

Може би основният прокурор би трябвало да заведе дело против Борисов за всяване на суматоха, нали такова изключително законодателство се приема в този момент?

Представете си какво схващат бизнесът и хората, като чуят тези данни. Ами стопират да влагат, стопират да използват, стартират да се приготвят за апокалипсис. Купуват най-належащи артикули, злато, долари... Уволняват служащи, тъй като то така и така малко им би трябвало.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР