На Богоявление имаме един почти отрицателен рекорд. Тези неща са

...
На Богоявление имаме един почти отрицателен рекорд. Тези неща са
Коментари Харесай

Проф. Тодор Кантарджиев: Имаме почти отрицателен рекорд от заразени, но тенденцията ще се обърне

" На Богоявление имаме един съвсем негативен връх. Тези неща са предстоящи при разпространяването на новия генетичен вид, това е предстоящо. Надявам се, че здравните управляващи няма да бъдат сюрпризирани. Омикрона има по-кратък инкубационен интервал ", разяснява новия вариант по БТВ проф. Тодор Кантарджиев.

" В момента се разболяват тези, които са чествали погрешно новата година. По-малко визира белия дроб, съгласно данните. Лошите неща са няколко, не са толкоз неприятни. Работодателите и страната би трябвало да вземат ограничения. Сега се планува да се разболеят повече хора. Проблемът е краткотрайната нетрудоспосолност. Всички работодатели с желанието си да обезпечат непрекъснато работа, да създадат прочут график и да се допусне една отмереност на работния развой и опция за размени, в случай че излязат доста хора в отпуска. Които са имунизирани и да се разболеят, вирусът за малко е рисков за другите.

Може да излезе нова заповед на министъра. Вчера 32 хил души се имунизираха, в случай че тази наклонност се резервира, ще е по-добре. Това е поради добавката на възрастните. Промененото отношение на масмедиите и позитивното отношение към имунизациите докара до този поврат. Мисля, че ще се оправим да бъдат имунизирани 300 000 индивида в най-скоро време. 

Има изследвания, че който е изкарал Омикрон, има отбрана против другите разновидности, само че не е по този начин, тъй като който е боледувал Алфа или Делта разновидността, не е предпазен от Омикрон. 5 пъти по-голяма е вероятността да се заразиш. 

Възможно е да има две вирусни инфекции в един човек. " - посочи професорът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР