На бензиностанция на Околовръстното в София от доста време насам

...
На бензиностанция на Околовръстното в София от доста време насам
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Емрах заряза синьото си БМВ на бензиностанция

На бензиностанция на Околовръстното в София от много време насам едно БМВ е зарязано самотно. Това е небезизвестната обичана кола на артиста Емрах Стораро, който сега интензивно се приготвя за старта на риалитито „ Денсин старс “ на 20 февруари. Синьото возило от седмици обаче не вози дребния брат на Фики и е оставено безстопанствено на паркомясто покрай скоростната права, видя Lupa.bg.

Пред залата за подготовки на танцувалното шоу дребният Стораро провокира ужас с още по-лъскавия си любимец от автопарка – голям джип Мерцедес, в сиво гълъбово. Емрах паркира като шейх, заемайки място като за два автомобила, констатират леко завистливо някои от другите звездни участници в идното риалити.  



Стораро младши обаче се държал наперено само в колата си. В мига, в който слезел от мощния автомобил, той се превръщал в благородник, поздравявал общително екипа и се раздавал на подготовките. След седмица феновете ще схванат дали Емрах е толкоз убеден на дансинга, колкото и на паркинга. В „ Денсинг старс “ го чака сериозна мъжка конкуренция в лицето на артиста Филип Буков, артиста Папи Ханс, каскадьора Валери Григоров и Ерген №1 Виктор Стоянов.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР