На бъдещото правителство и премиер, дали този на ИТН, дали

...
На бъдещото правителство и премиер, дали този на ИТН, дали
Коментари Харесай

Бакалов: Разобличението на предишната власт и смяната на Гешев не подлежат на компромиси

" На бъдещото държавно управление и министър председател, дали този на Има Такъв Народ, дали различен след тях, би трябвало едно да е ясно - разобличението на предходната власт би трябвало да продължи ", това написа в своя Facebook профил известният публицист Иван Бакалов.

" Дали ще го нарекат изчегъртване или проверка на корупционно ръководство, дали ще го нарекат реваншизъм или правова страна, която не оставя закононарушения ненаказани, само че би трябвало да продължи. В това е и най-големият триумф на служебния кабинет. Ако последващо държавно управление желае да се употребява с тяхното доверие, просто би трябвало да продължи ", добави Бакалов.

" Другият значим въпрос, който не предстои на взаимни отстъпки, е промяната на Гешев. Без това не могат да изправят на съд цялата мафиотска скица и уредниците й ", написа още журналистът.

" Всяко оттегляне по тези въпроси ще бъде неуспех на идващото държавно управление. Безапелационен неуспех, който няма да прикрият никакви тинтири-минтири, астронавти, таблети, лустрации, газопроводи, половинчати правосъдни промени или обществени помощи ", заключи той.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР