На автосалона във Франкфурт в средата на септември японската премиум

...
На автосалона във Франкфурт в средата на септември японската премиум
Коментари Харесай

Infiniti Q30 дебютира във Франкфурт

На автосалона във Франкфурт в средата на септември японската премиум марка Infiniti ще разбули своя първи стилен хечбек, носещ името Q30 Active Compact. Премиерата на модела е планувана тъкмо 2 години след представянето на прототипа Q30 Concept, показан за първи път през 2013 година във Франкфурт. Серийният модел остава правилен на концепцията и се отличава от съперниците си със самоуверен дизайн, напредничаво кормилно ръководство и спортно пътно държание. Новият Q30 Active Compact употребява наложилия се към този момент дизайнерски език на Infiniti, който разчупва границите на сегмента. Той е създаден за клиенти, които търсят характерност в градската среда. Динамичните и механически характерности са обезпечени от типичното за Infiniti решително и удобно ръководство. Специално основаните детайли във впечатляващия интериор не престават дръзкия дизайн от екстериора.

Дизайнът на прототипа е съвсем изцяло непокътнат в серийния модел, защото външният тип е основен фактор за марката Infiniti и новият Q30 Active Compact се придържа съвършено към този метод. В момента компактният хечбек минава през финални проби и развиване в Европа.

Производството ще се прави в завода в Съндърланд, Англия, която е четвъртата страна от трети континент, на който ще се създават колите на Infiniti. Според осведомени хечбекът на Infiniti ще се предлага с дизелов мотор от Mercedes-Benz с размер 2143 кубика с мощ 170 к.с. и 400 Нм в модификацията 2.2d, прочут от Infiniti Q50 в Европа. Скоростните кутии ще са 6-степенна механична и 7-степенна автоматизирана с двоен съединител 7G-DCT. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР