На 9 февруари в интервю за Fox News бившият държавен

...
На 9 февруари в интервю за Fox News бившият държавен
Коментари Харесай

Китай: Майк Помпео продължава с лъжите!

На 9 февруари в изявление за Fox News някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео приказва за световната проследяемост на COVID-19. Той освен не показа доказателства, само че и насочи клюки по отношение на резултатите от проучванията на учените, разяснява Радио Китай.

Американското списание „ Нюзуик “ заяви, че Помпео е отказал да одобри резултатите на експертната група на СЗО в Ухан, т.е., съгласно него е малко евентуално новият ковид да не е излязъл от лаборатория. " Моята позиция по отношение на произхода на епидемията не се е трансформирала, т.е. вирусът е излязъл от лаборатория в Ухан ", сподели Помпео.

В изявлението той даже изрази подозрения, че специалистите на СЗО са влезнали в лабораторията и са били в контакт с учени от Ухан. Питър Дашак, член на експертната група на СЗО, съобщи преди няколко дни, че са сюрпризирани от откритостта на Китай. Те са имали достъп до всички нужни места и до всеки, с който пожелаят да се срещнат.

От една страна Съединени американски щати настояват, че се връщат в СЗО, само че от друга безпричинно се съмняват в научната работа на Китай и СЗО.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР