На 8 март Edna.bg става на 10 години! Поглеждайки назад,

...
На 8 март Edna.bg става на 10 години! Поглеждайки назад,
Коментари Харесай

Edna празнува 10-и рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди

На 8 март Edna.bg става на 10 години!

Поглеждайки обратно, си даваме сметка за измененията, които нашето онлайн издание е претърпяло през последното десетилетие освен в метода, по който наподобява, само че и като наличие. Защото и то е като всяка жена - преоткрива света към себе си, следи трендовете, намира нови ползи, влюбва се и от време на време ѝ разрушават сърцето, само че постоянно намира метод да продължи напред.

Въпреки световните тествания от последните няколко години ни се ще да имаме вяра, че най-хубавото следва. А какъв по-добър метод да погледнеш с вяра към бъдещето от това да си припомниш най-хубавите моменти от предишното – тези, преди които може да сме считали, че нищо няма да е наред, само че след това сме били опровергани.

Благодарни сме за теб и всеки четец, с който сме били дружно на нашите страници – ти си измежду най-хубавите неща, които могат да се случат на Edna.bg. Този рожден ден е и твой, по тази причина месец март освен е време още веднъж да раздаваме дарове, само че са повече на брой и по-големи!

Включи се в нашата игра, с която като се изключи че можеш да спечелиш премия, те провокираме да направиш своя къса равносметка за последните 10 години.

Отговори с няколко фрази на въпроса „ Какво ме направи най-щастлив/а през последните 10 години? “, като попълниш регистрационната форма от линка по-долу.

Участвай и можеш да си спечелиш edna от 40 страхотни награди!

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 01 април 2022 година (петък) и оповестени посредством публикация, тук, в уеб страницата, както и във Facebook страницата на Edna.bg.

Очакваме твоите отговори и ти желаем през идващите 10 години да има 10 пъти повече аргументи да бъдеш щастлива!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР