На 8.02.2022 АФЕРА публикува:БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР

...
На 8.02.2022 АФЕРА публикува:БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР
Коментари Харесай

АФЕРАТА „PEGASUS“: ДАНС НЕ ЗНАЕЛИ, А, ПРОСТ/О/ КИРО? ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ДА ВИ ПРИПОМНИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!

На 8.02.2022 АФЕРА разгласява:

БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР PEGASUS ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ОПОНЕНТИТЕ НА ВЛАСТТА. ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!

На 11.02.2022 АФЕРА разгласява:

АФЕРАТА „ PEGASUS “: КОНСУЛТИРАЛ ЛИ Е ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ЗАКУПУВАНЕТО НА СОФТУЕР ОТ ИЗРАЕЛ. ПОСЕЩАВАЛ ЛИ Е ЙОВЧЕВ ПОСЛЕДНАТА ПОЛОВИН ГОДИНА „ ДОНДУКОВ “ 2 И ХОДИЛ ЛИ Е В „ БЯЛАТА СТАЯ “ НА „ СИНЕРГИЧНИЯ “ ДОМАКИН



Премиерът на България Просто/то/ Киро реагира неотложно откакто стана ясно, че прокуратурата е подхванала инспекция по АФЕРАТА „ PEGASUS “, ОСВЕТЕНА ОТ САЙТА „ АФЕРА “ и изрече – че ДАНС му били споделили, че нямало нищо такова.

Верно ли ДАНС не знаят нищо? Ако Киро е „ Просто/то/ “, то ние от АФЕРА не сме ахмаци и в този момент ще напомним какво се случи ЛИЧНО С НАС предишното лято!

През това време Просто/то/ Киро беше министър в държавно управление на ментора му Румен Радев, а Радев си турна началник на ДАНС, който и до през днешния ден е началник на ДАНС.

На 13.06.2021 тъкмо в 20:50 ч. АФЕРА разгласява:

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ! ОТ УТРЕ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА Е ПОСТАВЕНА НА „ ВЪНШНО НАБЛЮДЕНИЕ “, ЗАРАДИ РАЗСЛЕДВАНЕТО СИ ЗА ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР Пожарна охрана АНТИКОРУПЦИЯ НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ!

Десет минути преди публикуването на тази публикация в АФЕРА – на 13 юни 2021 година вечерта от извънредно високопоставени източници, извънредно близки до Румен Радев, бях осведомена, че „ е заседавано и решено “ Веселина Томова да бъде сложена на външно наблюдаване, с цел да се откри от кое място получава информация и кои са източниците и:

„ Току-що бях известена конфиденциално от високопоставени мои източници в службите, че от на следващия ден, 14 юни т.г., ще бъда сложена на „ външно наблюдаване “. Естествено и с нормалната екстра към „ външно “ -то – надзор върху връзките ми. Заедно с мен – Веселина Томова на „ външно “ от на следващия ден са сложени и още няколко лица, близки до мен, за които се е счело, че от тях получавам информация. “

Конфиденциалната информация бе подадена към мен от лице, близо до мен и за което също е преценено да бъде сложено под надзор, дружно с още лица, считани за близки до мен и уеб страницата ми АФЕРА.

И в този момент – внимание!!! – информацията за това да бъда сложена под цялостен надзор пристигна от високопоставено лице от ДАНС през високопоставено лице – извънредно близо до Румен Радев /своевременно осведомено за това, което е „решено“/, за сведение на президента Румен Радев, който /все още/ патки пасе или се прави на шашав, че патки пасе.

Към това фрапантно „ решение “ се прибягва откакто АФЕРА  и Веселина Томова разгласяват скандалното следствие – два дни по-рано – на 11 юни 2021 година за взетия плик от абсурден ексмитничар от основния секретар по антикорупция на президента – Пламен Узунов:

На 11.06.2021 АФЕРА разгласява:

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! АНТИКОРУПЦИОННИЯТ СЕКРЕТАР НА ПРЕЗИДЕНТА, „ КАДРОВИКЪТ “, ПРИБИРА ТЕЖЪК ПЛИК ОТ ТЕЖКО КОМПРОМЕТИРАН ЕКСШЕФ НА МИТНИЦИ, ИЗВЕСТЕН КАТО ЧОВЕК НА СЛАВЧО ХРИСТОВ И КОСЬО САМОКОВЕЦА

И кое не са знаели ДАНС,  Просто Киро, а? Като решили да слагат на външно и под надзор журналистката Веселина Томова?

А в този момент се сети, като по какъв начин са го оформили или са желали да го оформят, при положение, че разкрити незабавно /след моята обява 10 минути след приемането на информацията същата вечер/ са „отменили“ следенето!

Като „ ОПГ “? Като „ издаване на държавна загадка “? Или посредством PEGASUS, ПОЛЗВАН ЗА ЧАСТНИ ВЛАСТНИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ и докладван в стаята „ без столове “, за която още преди две години осведоми съответно АФЕРА, на последния етаж на Президенството, където се организират срещи секрети тайно „ с този който би трябвало “?

ДАНС не знаели?

Прост Киро, в случай че ДАНС не знаят, би трябвало да им се бие шута на всичките по продажните задници неотложно! Ама знаят, да ти обадим, под секрет, и още под секрет да ти обадим, че щом Веселина Томова знае 10 минути откакто вземат решение да я слагат под надзор, значи и службите, и мвр-то ти, и ти, и Радев – всичките сте за ебане. Без никакво опрощение.

С PEGASUS или не.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР