На 71-годишния политик конституцията е променяна два пъти, за да

...
На 71-годишния политик конституцията е променяна два пъти, за да
Коментари Харесай

Путин ще се кандидатира като „независим кандидат“ на президентските избори в Русия – ето какво означава това

На 71-годишния политик конституцията е променяна два пъти, с цел да може теоретично да остане на власт доникъде на 80-те.

Решението на господин Путин да се кандидатира като „ самостоятелен ” евентуално ще бъде изпитание да се показа като сплотяваща мощ в миг, когато неговата пълномащабна инвазия в Украйна изолира Русия от света и невиждано напрежение върху стопанската система на страната.

„ Няма да укривам обстоятелството, че в разнообразни моменти имах разнообразни мисли. Сега сте прав, това е моментът [когато] би трябвало да се вземе решение. Ще се кандидатирам за поста президент на Руската федерация “, сподели господин Путин предходната седмица.

Сергей Миронов, старши съдружник на Путин и водач на партията „ Справедлива Русия “, която го поддържа, удостовери, че Путин ще се кандидатира като самостоятелен претендент и че за това ще би трябвало да се съберат подписи.

Повече от 700 политици и фигури от цялата спортна и културна общественост се срещнаха в събота, където поддържаха кандидатурата на господин Путин, оповестиха съветските инфо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР