На 70-годишна възраст почина един от основателите на легендарната американска

...
На 70-годишна възраст почина един от основателите на легендарната американска
Коментари Харесай

Почина Алек Джон Съч - един от основателите на Bon Jovi -

На 70-годишна възраст умря един от създателите на именитата американска рок група Bon Jovi - някогашният басист Алек Джон Съч, оповестиха от групата, без да дадат детайлности по какъв начин и къде е умрял.

Съч свири с тях от 1983 до 1994 година, когато вършат шлагери като You Give Love a Bad Name, Livin` on a Prayer и Bad Medicine.

Той има заслуга за сформирането на групата, от която си спомнят за него като за безценен другар, който е бил " изпълнен с живот ".

" Алек беше неразделна част от основаването на групата - написа в Twitter Джон Бон Джоуви. - Честно казано, ние намерихме пътя един към различен посредством него... "

Приятел от детството на барабаниста Тико Торес, той докара китариста и създател на песни Ричи Самбора, с цел да види осъществяванията на групата, пише Бон Джоуви и добавя: " Той ще ни липсва доста ".

Алек Джон Съч е роден в Ню Йорк на 14 ноември 1951 година Първоначално свири в група, наречена The Message.

" Звукозаписната компания лъжеше за възрастта ми - споделя Алек. - Бях на 31 години, когато се причислих, с 10 години по-възрастен от останалите членове на групата. "

Разликата във възрастта е повода да напусне: " Когато станах на 43 години, започнах да загарям. Чувствах се като на работа, а не желаех да работя. Причината, заради която първоначално влязох в групата, е, че не желаех да работя ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР