На 7 септември, от 10 ч. до 12 ч., за

...
На 7 септември, от 10 ч. до 12 ч., за
Коментари Харесай

Спират движението по части от пътя Димитровград – Хасково и Хасково – Минерални бани

На 7 септември, от 10 ч. до 12 ч., за осъществяване на лекоатлетическия крос „ Ванко Дяков “ ще бъде лимитирано прекосяването по път I-5 Димитровград – Хасково, в сектора от гр. Димитровград /при 278-ми км/ до пътен възел „ Хасково “ /при 288-ми км/. Ще се спре придвижването и по път III-806 Хасково – Минерални бани, в правата от пътен възел „ Хасково “ до началото на град Хасково.

Трафикът ще се лимитира в сектори, както следва:

Участък 1 – в Димитровград ще се стопира придвижването по дясното платно на бул. „ Трети март “, в правата от кино „ Химик “ до кръговото кръстовище с път I-5 Димитровград – Хасково;

Участък 2 – от края на гр. Димитровград до пътен възел „ Хасково “, съвпадащ с път I-5 /от 278-ми до 288-ми км/ и по път III-806 Хасково – Минерални бани в сектора от пътен възел „ Хасково “ до началото на гр. Хасково. Състезателите ще употребяват единствено спешната лента на десните платна на двете прави. Колоната от участници ще се съпровожда от два автомобила, обозначени с пътна сигнализация. Те ще пренасочват в лявата лента за придвижване колите, идващи от Димитровград. На кръстовищата прекосяването на състезателите ще се обезпечава от регулировчици;

Участък 3 – в гр. Хасково, от началото на града при км 0 на път III-806 Хасково – Минерални бани до кръстовището с бул. „ Съединение “ и по-късно по бул. „ Г. С. Раковски “ до хотел „ Аида “, където е финалът на надпреварата.

Веднага след прекосяване на участниците в кроса придвижването в обособените сектори ще бъде възстановявано.

За безвредното осъществяване на надпреварата е належащо водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като следват прецизно поставената пътна сигнализация, напътствията на съпътстващите колоната коли и регулировчиците.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР