На 6 януари ще се навършат три години от смъртта

...
На 6 януари ще се навършат три години от смъртта
Коментари Харесай

Дни преди отбелязването на най-зловещата дата в живота й, Алекс Сърчаджиева направи нещо различно

На 6 януари ще се навършат три години от гибелта на Иван Ласкин. Със сигурност тази дата е най-черната за фамилията му и несъмнено всяка година на нея ще плачат и ще си спомнят за нещастието, която ги сполетя през 2019 г. 

Няколко дни преди отбелязването на тази злокобна дата, неговата брачна половинка Александра Сърчаджиева направи нещо удивително, което й оказа помощ най-малко за малко да не помни за болката и да продължи да живее като пълностоен човек. 

В последните дни на отминалата към този момент 2021 година Сърчаджиева се отдаде на зимен спорт. Актрисата хвана ските и се качи на пистата да ревизира дали е не запомнила да упражнява това си въодушевление. Тя събра всички погледи не толкоз с уменията си на заледената писта, колкото с модерно екипа, който се открояваше на пистата. 

Алекс не пропусна опция да направи своята ретроспекция за отмината година. Ето какво написа тя по този мотив: " През 2021 се случи магията " На живо ", за което благодаря от цялото си сърце и душа. Ще се забележим още веднъж през 2022. Нека тя да бъде здрава, мирна и спокойна. Бъдете щастливи ". Определено най-значимото събитие в живота й след гибелта на Иван Ласкин е моноспектакълът " На живо ", в който описа за живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР