На 55 години актьорът и продуцент Брад Пит обяви, че

...
На 55 години актьорът и продуцент Брад Пит обяви, че
Коментари Харесай

Брад Пит: Все по-малко ще играя, Холивуд е за младите

На 55 години артистът и продуцент Брад Пит разгласи, че от ден на ден му е забавна работата на продуцент зад кадър, а не пред нея. В изявление за австралийското издание на GQ, представено от списание " Пийпъл " той споделя, че прави и ще прави все по-малко функции и показва мнение, че актьорството е за младите.

Пит показва, че е любопитен в каква посока ще поеме киното вбъдеще. Той акцентира още, че с помощта на стрийминг услугите бял свят виждат повече качествени планове.

" Виждаме от ден на ден режисьори, сценаристи и артисти да вършат свои филми. Това единствено демонстрира какъв брой доста са надарените хора. Ще ми се да мисля, че има място за всички ", споделя още артистът с над 80 функции зад тила си, който обаче има " Оскар " в качеството си на продуцент на " 12 години в иго ".

" Може би съм динозавър, който даже не знае, че кометата към този момент идва ", разяснява Брад Пит, правейки връзка с една от теориите за изгубването на динозаврите. Неговата последна роля е в очертаващия се като най-нов филм на Куентин Тарантино " Имало едно време в Холивуд ". Според киноенциклопедията IMDB той към този момент е снимал сцените си в Ad Astra, в който е астронавт. На другия филм World War Z 2 Пит е и продуцент.

Брад Пит има продуцентската компания " План Би ентъртейнмънт " и свързва името си с над 50 плана. Сред тях са филми като " Лунна светлина ", " Окча ", " Селма ", " 12 години в иго ", " Кешбол ", " Дървото на живота ", " Яж, моли се и бит " и други.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР