На 53-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, пише HotArena.

...
На 53-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, пише HotArena.
Коментари Харесай

Румен Луканов в развод! Жена му го хвана с блондинка и го изгони от дома им

На 53-годишна възраст Румен Луканов остана без семейство, написа HotArena.

Доскоро Луканов се мъчеше да пази случките си в цялостна поверителност, само че явно към този момент е спрял да се крие. След последната му изцепка преди броени дни, когато бе хванат в заведение с русокоса хубавица, Ина (на снимката) го изгонила от у дома и поискала бракоразвод. В роден уебсайт потребителка разгласява лют пост, съпроводен със фотография за доказателство.

„ Днес видях Румен Луканов с една руса мацка, с която си пиеха бяло винце и се държаха по-интимно във вино бара на „ Графа”, тъкмо до ул. „ Христо Белчев”. Той се държеше много по роднински и единствено караше барманката да им сипва вино, или да побърза с пицата. Мацката беше с една къса поличка и той единствено я поглеждаше коцкарски, а тя непрекъснато се заливаше от смях. Не знам кое беше толкоз смешно, или просто ги беше хванало винцето, само че очевидно добре се забавляваха”, написа бдителната дама. След обявата, чашата преляла и Ина, с която бяха дружно цели 30 години, посочила на Румен вратата. За възмездие му взела лъскавия джип „ Мерцедес”, с който до неотдавна се фукаше Луканов, а му оставила своята кола.

Според осведомени, в фамилния им дом в дребна кооперация на столичната улица „ Бачо Киро”, на третия етаж останали да живеят единствено Ина и по-малкият им наследник Франк. По-големият им правоприемник Матю се е открил в Лондон и се грижи самичък за себе си.

Слуховете, че поставя рога на жена си циркулираха от две-три години, само че едвам предишното лято той бе уловен за първи път в крачка. Румен бе щракнат с апетитна русокоска, само че шоуменът по никакъв начин не се тормози от разкритието. Тъй като бил фамилен човек, а в заведението и магазините му за вино всички го познавали, той въртял обич в офиса си на бул. „ Стамболийски”, близо до мола.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР