На 5-ти май в 19:00 ч. и на 6-ти май

...
На 5-ти май в 19:00 ч. и на 6-ти май
Коментари Харесай

Кукленият театър кани на премиера

На 5 -ти май в 19:00 ч. и на 6-ти май от 10:30 и 11:45 ч. в Държавен куклен спектакъл – Пловдив, гледайте премиерата на спектакъла „ Необикновената принцеса “!

Спектакълът споделя историята на принцеса Фили, която отхвърля да бъде като другите принцеси. Тя не желае да бъде отвлечена от дракон и след това избавена от принц, за смут на своя татко – краля. Фили отхвърля да се промени, а вместо това избира да промени света, в който живее.

„ Необикновената принцеса “ визира проблем, прочут на всяко семейство – протестът на детето против условията на родителя. Как да приемем детето такова, каквото е, вместо да му постановяваме нашите наставнически упоритости? Има ли метод да намерим общ език сред откритата традиция и безконечното търсене на нов, по-добър път? Една приказка за смелостта и решимостта да отстояваш себе си.

Драматизацията и режисурата на театър са на Ева Кьосовска, сценографията и куклите – на Крум Крумов, а музиката – на Пламен Мирчев-Мирона. В функциите влизат актьорите Евдокия Енчева, Стайко Стайков и Румен Караманов.

Заповядайте в Държавен куклен спектакъл – Пловдив на 5-ти и 6-ти май!

Билети – на касата на театъра, в мрежата на Eventim и онлайн на eventim.bg и Grabo.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР